Conceptontwikkeling, presentatie, productie, redactie & marketing

Om lokale ondernemers te steunen in de coronacrisis heeft Spot TV Groningen samen met de Gemeente Groningen, Bedrijvenvereniging West, de Gronginger Ondernemers Courant, de Groninger City Club en AV-bedrijf MyFacilities een online koopavond georganiseerd. De livestream zelf was te volgen via Facebook en Instagram en had een soort talkshow-setting.

Samen met Spot TV heb ik meegedacht over een passend concept en hoe we dit zouden gaan vormgeving. Omdat het snel moest gebeuren was de eerste aflevering al na anderhalve week een feit. Ondernemers konden vrijblijvend hun producten of diensten aanbieden en hadden zelfs de mogelijkheid om langs te komen in de studio en zelf wat te vertellen. Er werd hier en daar wat geproefd, tentoongesteld, maar er werd ook zeker gelachen. In korte tijd hebben we veel verschillende lokale ondernemers weten te bereiken.

Ondernemers wisten zo toch nog niets te verkopen gedurende deze crisis. Ook kwamen er veel ondernemers langs die zelf al creatieve oplossingen hadden bedacht om hun producten aan de man te brengen. Alle edities zijn terug te vinden via onderstaande links:

Spot TV Live | Online Koopavond 5

Spot TV Live | Online Koopavond 4

Spot TV Live | Online Koopavond 3

Spot TV Live | Online Koopavond 2

Spot TV Live | Online Koopavond 1